Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací

Zahajujeme registraci do kurzu Jídlo z blízka pro kuchaře a farmáře pro rok 2016.

Publikováno: 6. 1. 2016

Zahajujeme registraci do kurzu Jídlo z blízka pro kuchaře a farmáře pro rok 2016.

Zveme kuchaře i zemědělce k účasti na vzdělávacím kurzu „Jídlo z blízka - vzdělávání kuchařů a zemědělců pro vytvoření regionální gastronomie jako součást udržitelného cestovního ruchu Olomouckého kraje“.

V kurzu se naučíte, jak navázat spolupráci mezi zemědělci a řemeslnými výrobci potravin a kuchaři ve vašem regionu a vytvořit tak nabídku „jídla z blízka“ – regionální gastronomie, postavené na čerstvých a autentických místních surovinách, tradičních recepturách a řemeslných dovednostech všech zúčastněných.

Co vás v kurzu čeká?

Kurz bude probíhat ve formě e-learningu prostřednictvím web stránkyhttp://vzdelavani.jidlozblizka.cz/. Součástí kurzu mohou být také tematické semináře a exkurze. 

Co svojí účastí získáte?

Kuchaři kromě nových znalostí, kontaktů na nové dodavatele a zkušeností získají přehled o možnostech v oblasti marketingu, ekonomiky provozu při uplatnění čerstvých surovin a možností uplatnění regionálních produktů v kuchyni.

Farmáři se v kurzu dozví, jak nejlépe vytvořit a udržet úspěšnou spolupráci s šéfkuchaři restaurací v regionu. Díky navázání spolupráce s restauracemi můžete získat stálý odbyt během celé produkční sezóny. Spolupráce s tvořivým kuchařem přináší marketingovou výhodu i v dalších prodejních místech a může vám pomáhat tvořit dobré obchodní jméno. Zároveň se během kurzu naučíte na co si dát pozor a jak vypracovat vzájemné obchodní podmínky s restaurací k vaší vzájemné spokojenosti. 

Cena kurzu

  • Semináře ve vaší provozovně: 300 Kč za účastníka a seminář, minimální účast 4 osoby
  • Exkurze na farmy a do gastronomických provozů: cena bude upřesněna (účast na exkurzích není povinná)
  • E-learning: zdarma v případě objednání seminářů
  • Manuály: zdarma v případě objednání seminářů

Pokud máte o účast v kurzu zájem, napište na tom@zivyvenkov.cz, volejte na 541 263 456 nebo napište na Živý venkov o.s., Vinohradská 261, 664 34 Moravské Knínice. 

Aktuality