Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací

Reportáže

Video reportáže ze seminářů pilotního ověřovacího kurzu: 

1. ZEMĚDĚLCI - Pilotní testování kurzu - Modul 5, 11.12.2012: Hodnocení první exkurze 1,
2. ZEMĚDĚLCI - Pilotní testování kurzu - Modul 5, 11.12.2012: Seminář s diskuzí na téma "Jak navázat kontakt s restauracemi": 1, 2
3. ZEMĚDĚLCI- Pilotní testování kurzu - Modul 5, 17.1.2013: Seminář s diskuzí na téma "Jak zvolit správnou cenu vlastního produktu": 12 
4. FARMÁŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 5, 17.1.2013: Seminář na téma "Marketing vlastního produktu": 1
5. Úvodní seminář pro PROVOZNÍ & KUCHAŘE: 20.2.2013: Představení projektu, kurzu a zúčastněných účastníků: 123
6. ZEMĚDĚLCI- Pilotní testování kurzu - Modul 5, 21.2.2013: Shrnutí a zhodnocení kurzu pro farmáře: 1, 2, 3, 4
7. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 2, 13.3.2013: Praktický workshop: kuchaři vaří z dostupných surovin: 1, 2, 3
8. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 2, 14.3.2013: Praktický workshop vaření z čerstvých sezónních produktů: 1, 2, 3
9. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu: Modul 2, 15.3.2013: Praktický workshop vaření z čerstvých sezónních produktů se zahraničním lektorem: 1, 2 
10. Kulatý stůl pro ZEMĚDĚLCI, PROVOZNÍ & KUCHAŘE - 15.3.2013: 1
11. ZEMĚDĚLCI- 15.3.2013: Přednáška pro zemědělce týkající se legislativy související s produkcí potravin: 1
12. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 1, 10.4.2013: Praktický workshop: vaření s tradičními obilovinami se zahraničním lektorem: 1, 2
13. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 1, 11.4.2013: Praktický workshop: vaření z čerstvých sezónních produktů: 12
14. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 1, 12.4.2013: Seminář na téma "ekonomická efektivita": 1, 2, 3
15. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modu 3, 15.5.2013:Seminář na téma "marketing v gastronomických provozech - teorie": 1, 2, 3
16. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 3, 16.5.2013: Seminář na téma "marketing v gastronomických provozech - praxe": 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
17. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 3, 17.5.2013: Praktický workshop: vaření se zahraničním lektorem se zaměřením na čerstvé a divoce rostoucí byliny: 1, 2
18. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 4, 19.6.2013: Workshop a seminář na téma "ekonomika provozu v praxi" ve spojení s případem hotelu Na Jižní: 1, 2, 3 
19. PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - Modul 4, 20.6.2013: Praktický workshop: vaření z aktuálně dostupných místních surovin se zahraničním lektorem: 1
20. ZEMĚDĚLCI, PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - 21.6.2013: Závěrečný workshop, shrnutí a zhodnocení kurzu: 1
21. ZEMĚDĚLCI, PROVOZNÍ & KUCHAŘI - Pilotní testování kurzu - 4.10.2013: Závěrečný stůl: 1

Video reportáže z exkurzí:

1. Exkurze na farmu rodiny Wurzerových
2. Exkurze na veletrh Ab Hof Messe
3. Exkurze do oblasti Wachau

Aktuality